
WAC 388-02-0140  May you waive interpreter services?  (1) If you 
are limited English proficient, you may ask to waive interpreter serv-
ices.

(2) You must make your request in writing or through a qualified 
interpreter on the record.

(3) The ALJ must determine if your waiver has been knowingly and 
voluntarily made.

(4) You may withdraw your waiver at any time before or during the 
hearing.
[Statutory Authority: RCW 34.05.020. WSR 00-18-059, § 388-02-0140, 
filed 9/1/00, effective 10/2/00.]
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