
HB 1050 - DIGEST
(SUBSTITUTED FOR - SEE 1ST SUB)

Requires that by September 1, 2007, each school district
that operates a high school shall permit any student meeting
the following criteria to participate in commencement
exercises with the student's graduating class and be
recognized for their accomplishments: (1) The student is
receiving services under chapter 28A.155 RCW;

(2) The student's individualized education program
prescribes continued special education or related services
beyond the fourth year of high school; and

(3) The student has attended four years of high school.
Declares that a student's participation in commencement

exercises under this act shall not affect the student's
possible future receipt of a high school diploma, a
certificate of individual achievement under RCW 28A.155.045,
or a certificate of academic achievement under RCW
28A.655.061.


