
HB 2447-S - DIGEST
(AS OF HOUSE 2ND READING 2/11/06)

Provides that the governing body of a public facilities
district created before September 1, 2006, under chapter 35.57
or 36.100 RCW that commences construction of a new regional
center, before April 1, 2007, may impose a sales and use tax
in accordance with the terms of chapter 82.14 RCW. The tax is
in addition to other taxes authorized by law and shall be
collected from those persons who are taxable by the state
under chapters 82.08 and 82.12 RCW upon the occurrence of any
taxable event within the public facilities district. The rate
of tax shall not exceed 0.033 percent of the selling price in
the case of a sales tax or value of the article used in the
case of a use tax.


