
1586
Sponsor(s): Representatives Conway and Clements; by request of
State Board of Accountancy

Brief Description: Allowing out-of-state certified public
accountants in-state practice privileges.

HB 1586 - DIGEST

Declares that nothing in chapter 18.04 RCW prohibits a
certified public accountant holding a valid certificate or license
to practice in another state from obtaining a three-year permit for
practice privileges from the board. The permit for practice
privileges allows a certified public accountant who does not have
a principal place of business in this state to provide services on
a regular basis, advertise to provide services, and maintain an
office in this state.


